Trafic de droguri in sectorul 5. Membrii clanurilor "Ștoaca", "Tobosarii" si "Brutaru" au fost "calcati" de ofiterii DIICOT

Ultima actualizare: 20-03-2015 07:08
Droguri

VIDEO. Procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii Antidrog au efectuat, luni, 20 perchezitii in Capitala. Vizate au fost trei grupari infractionale organizate - “Ștoaca”,”Tobosarii” si “Brutaru”.

Aceste grupari erau specializate in traficul de droguri de mare risc. Procurorii incearca sa afle daca in perioada septembrie 2014 - martie 2015, membrii acestor grupari au comercializat "importante cantitati de heroina" in Bucuresti, in special in sectorul 5.

Conform DIICOT, la perchezitii au fost gasite si ridicate aproximativ 98 doze de heroina (portionate in vederea vanzarii), 10 grame de heroina, peste 100 comprimate metadona si sume de bani provenite din vanzarea de droguri, respectiv 1500 lei, 275 euro si 100 USD.

13 persoane au fost retinute, inculpatii urmand a fi prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO