Tobosarul formatiei Cortez, retinut pentru trafic de droguri, printre lacrimi: "Eu cant cu Mandinga"

Dată publicare: 14-03-2012 18:57
Dată actualizare: 16-06-2012 13:22


Mirko Grusa, un tanar de 23 de ani, tobosarul formatiei "Cortez", a fost retinut de procurorii DIICOT sub acuzatia de trafic de droguri.

Printre lacrimi, tanarul le-a spus anchetatorilor ca el are o colaborare cu trupa Mandinga, formatia care va reprezenta Romania la Eurovision, si ca trebuie sa-l lase in libertate ca sa poata canta alaturi de artisti. "Nu-l cunoastem," raspunde managerul trupei Mandinga.

Procurorii DIICOT sustin ca, in afara de muzica, Mirko s-ar ocupa de trafic de droguri, alaturi de alti doi tineri. Politistii au descins in locuinta unuia dintre ei si au gasit cannabis, pregatit pentru a fi vandut in Bucuresti.

Tanarul, cetatean german de origine mexicana, face parte din formatia "Cortez" alaturi de care canta live in cluburile bucurestene, insa cand a fost dus la audieri a sustinut sus si tare ca el trebuie sa cante alaturi de Mandinga.

Managerul formatiei care va reprezenta Romania anul acesta la Eurovision spune ca nu-l cunoaste pe Mirko Grusa si ca acesta nu a cantant niciodata cu Mandinga.

"Nu stim cine sunt oamenii astia. N-avem nicio legatura cu ei (...). In pozitia mea, de impresar al trupei Mandinga, sunt oripilat. (...)" a declarat pentru mediafax Sergiu Stoiadin, managerul trupei.

Tobosarul a fost arestat pentru trafic de droguri. 


VIDEO PROTVPLUS.RO