Toaleta publica de 28.000 de euro, la Slatina. Cum justifica autoritatile investitia in "achizitia inteligenta"

Ultima actualizare: 29-03-2014 06:58
Toaleta publica de 28.000 de euro, la Slatina...
Toaleta publica de 28.000 de euro, la Slatina. Cum...

O toaleta publica din Slatina a costat 28.000 de euro, cat pretul unei garsoniere sau chiar al unui apartament cu doua camere din oras.

Toaleta minune achizitionata de autoritatile din Slatina a fost inaugurata marti. Si pentru ca investitia sa fie justificata, toaleta functioneaza pe baza de senzori si se curata singura.

In plus, face si economie la hartie igienica, apa si sapun.

Toaleta inteligenta a fost cumparata cu 28.000 de euro la sfarsitul anului trecut din Italia, dar abia marti a fost pusa in functiune.

Accesul se face pe baza de fise de 50 de bani, iar usile se deschid si se inchid automat. In ceea ce priveste apa, sapunul sau hartia igienica, toate sunt limitate.

Imediat ce au aflat despre noua investitie, oamenii din Slatina s-au adunat sa priveasca minunatia. Multi s-au multumit doar sa admire achizitia, in timp ce altii au tinut mortis sa o si testeze. Si s-au declarat multumiti.

Cei care vor folosi toaleta publica trebuie sa stie ca timpul de utilizare este limitat la 15 minute, iar usile se deschid automat dupa aceasta perioada.

Daca oamenii vor solicita amplasarea unei astfel de toalete si in alte zone ale orasului, municipalitatea promite ca va incerca sa le faca pe plac.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO