Tanara de 25 de ani din Prahova, in stare grava dupa ce a fost injunghiata de barbatul pe care l-a cunoscut pe Facebook

Ultima actualizare: 11-05-2015 07:08

O tanara de 25 de ani, din Prahova, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiata de un barbat pe care il cunoscuse pe Facebook.

Individul de 34 de ani a reusit s-o impresioneze pe fata cu preocuparile si pretinsa lui cariera lui. Dar, la prima intalnire, tanara si-a dat seama ca omul nu era nici pe departe ceea ce se laudase a fi. Nici macar poza nu corespundea. A vrut sa puna punct relatiei, dar barbatul s-a razbunat crunt. A mers inarmat la tanara, a ranit 3 oameni, si numai dupa un foc de avertisment, a fost incatusat de politisti.

Abia divortata, Rebeca a fost fermecata de cuvintele frumoase pe care Catalin obisnuia sa i le scrie pe Facebook. Parea barbatul ideal dar, la prima intalnire, a aflat ca nici macar fotografia de pe internet nu era a lui. Furios ca tanara nu mai vrea sa il vada, barbatul a mers la ea acasa, inarmat cu un cutit.

Toti cei care au incercat sa sara in apararea fetei s-au ales cu rani de cutit. Nici macar politistlor nu le-a fost usor sa-l potoleasca pe individ, asa ca au tras si un foc de arma.

Barbatul de 34 de ani a fost retinut si ar putea fi arestat preventiv pentru tentativa de omor calificat cu premeditare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO