Barbatul care a santajat o tanara de 20 de ani ca publica online poze nud, cu ea, cercetat in libertate. Cum a fost prins

Ultima actualizare: 06-08-2015 07:15

Naivitatea se plateste amarnic. A aflat acest lucru si o tanara de 21 de ani care a picat in plasa intinsa pe Facebook de un barbat mult mai copt ca ea.

Respectivul a pacalit-o ca o place, iar ea, credula, i-a trimis poze in ipostaze indraznete. Nu si-a imaginat ca asa zisul amorez o sa o ameninte ca daca nu ii da 20.000 de dolari o sa o faca de rusine, public.

In luna martie, tanara de 21 de ani s-a trezit curtata pe Facebook de un barbat cu 20 de ani mai mare. Fetei i-a placut sa stea de vorba si in timp, individul a reusit sa o convinga sa-si faca niste poze deocheate si chiar sa i le trimita.

Victima: "L-am cunoscut pe internet, avea un profil cu un alt nume, apoi a inceput sa ceara poze, doar eu in lenjerie intima, apoi a vrut dezbracata, eu i-am zis ca nu sunt genul, ca nu fac astfel de poze, pana la urma le-am facut, ca imi spunea ca ce s-ar putea intampla... el mi-a promis ca le sterge"

La un moment au inceput sa curga vestile proaste. Amorezul i-a spus fetei ca altcineva ar fi pus mana pe fotografiile ei indrazneze si vrea 20.000 de dolari ca sa nu le publice. In realitate era tot el cu un alt cont de Facebook.

Victima: "A inceput sa ceara sume de bani pentru ca trebuia sa plateasca diverse chestii, a zis ca imi da banii inapoi, apoi mi-a zis ca daca nu ii dau bani, pozele le va pune pe o retea de socializare."

De teama fata i-a dat santajistului 2.000 de lei si o tableta. Numai ca el nu s-a multumit cu atat. A cerut si mai mult pana cand victima, exasperata, le-a povestit totul parintilor, care i-au spus sa anunte politia.

"Barbatului i-a fost organizat un flagrant in care a luat 1.000 de lei”, a spus Ovidiu Liber, purtator de cuvant IJP Arad.

Chiar si asa judecatorii au considerat ca respectivul nu prezinta pericol social, asa ca va fi cercetat in libertate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO