Tânăr huiduit de protestatari în Constanța după ce le-a spus că tocmai i-a murit tatăl de Covid: E război, nu vă dați seama?

Ultima actualizare: 31-03-2021 10:06

Un tânăr a fost huiduit de protestatarii din Constanța chiar și după ce le-a spus că tatăl lui a murit de Covid-19 acum câteva zile. Bărbatul le striga de la geam să le fie rușine, pentru că medicii ”se luptă să vă facă bine”.

 

Un tânăr care a ieșit la geamul apartamentului său pentru a le spune manifestanților că nu au pentru ce să protesteze a fost huiduit chiar și după ce le-a transmis că tatăl lui a murit acum câteva zile din cauza Covid-19, scrie Replica de Constanța.

”E război, nu vă dați seama?!?”, le-a strigat tânărul, vizibil afectat de situație. 

”Unde protestați așa?! Să intrați la secție, Boli Infecțioase, la ATI, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! Nu mai protestați așa. E război, nu vă dați seama?!”, a spus tânărul.

Bărbatul le-a transmis manifestanților că tatăl lui a murit de Covid, iar cadrele medicale se luptă să-i facă bine pe oameni, dar asta nu i-a făcut pe protestatari decât să-l huiduie și mai tare.

”Pentru ce protestați?! Nu vă dați seama? A murit tata de COVID acum două zile și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase, se luptă să vă facă bine! Să nu ajungeți acolo!”, a strigat tânărul.

Situații asemănătoare au avut loc și la protestele anti-restricții de marți seara.

La Brașov, a devenit virală imaginea unui bolnav de Covid-19 cu masca de oxigen pe față care îi privea pe protestatari de la fereastra salonului său de spital.

Iar la Bacău protestatarii au ocupat curtea Spitalului Județean și i-au numit pe doctori ”asasini”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO