Tanar de 28 de ani, gasit fara viata in dormitor de propria sotie. Vecinii sunt convinsi ca barbatul a fost ucis

27-10-2016 12:22


Moarte suspecta in comuna Dambovicioara, din judetul Dambovita. Un tanar de 28 de ani a fost gasit fara viata, in dormitor, de catre sotia lui, care a chemat de urgenta politia.

Apropiatii banuiesc ca barbatul a fost batut crunt de prieteni sau de rudele unei adolescente cu care el ar fi avut o relatie de amor, in vara anului trecut, cat timp nevasta muncea in strainatate. Doar necropsia va dovedi daca victima a fost ucisa in bataie.

Tanarul era casatorit si avea un baiat de 9 ani. Lucra in Capitala in constructii si facea zi de de zi naveta. In vara anului trecut, povestesc ai lui, se incurcase cu o adolescenta de 15 ani din Bucuresti.

Rudele fetei i-ar fi facut un scandal monstru. Barbatul s-a despartit apoi de adolescenta si s-a intors la sotie. Anchetatorii trebuie sa afle exact ce s-a petrecut in ultimele lui ore de viata.

Socata de cele intamplate, sotia tanarului a avut nevoie de ingrijiri medicale. Apoi a fost dusa la spitalul din Titu, unde a ramas sub observatie. Intre timp, politistii au ridicat probe din locuinta si incearca sa afle ce s-a intamplat

Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpa. Trupul fara viata a fost preluat de cei de la Serviciul de Medicina Legala si dus la Targoviste, unde se va face autopsia. La finalul cercetarilor se va stabili exact cauza mortii. 

Tags: deces, ancheta, crima,

VIDEO PROTVPLUS.RO