Sute de caini abandonati langa Targoviste. Sunt flamanzi si periculosi

Ultima actualizare: 14-09-2012 06:23
Sute de caini abandonati langa Targoviste. Sunt fl...
Sute de caini abandonati langa Targoviste. Sunt fl...

Sute de caini maidanezi bantuie printr-o padure de langa Targoviste, unde i-au abandonat indivizi inca necunoscuti. Haita e flamanda, insetata si i-ar putea ataca pe oamenii ce trec pe acolo, avertizeaza inspectorii de la protectia animalelor.

Cativa iubitori de animale din Targoviste au aflat de maidanezii fara numar din padurea dintre Dragomiresti si Hulubesti. S-au convins ca-i asa dupa ce au mers acolo impreuna cu o echipa de control din Capitala.

Antel Migenaro, un italian stabilit in Targoviste, spune ca in tara sa nu s-ar putea intampla astfel de lucruri: legile sunt dure cu cei care maltrateaza animalele.

Padurarul care are in grija zona populata cu maidanezi sustine ca situatia e tot mai ingrijoratoare. Iubitorii de animale sunt convinsi ca patrupedele provin de pe strazi Targovistei, insa angajatii primariei arata cu degetul spre Capitala. Autoritatile incearca sa-i gaseasca pe cei vinovati, dar pana atunci, se plang iubitorii de animale, maidanezii din padure ar putea sa piara de foame.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO