Suparat pe un var ca nu vrea sa plece de la terasa, barbatul a decis sa se razbune. A intrat cu masina direct in local

Ultima actualizare: 29-06-2016 00:10

Scene de necrezut au avut loc intr-o benzinarie din Dambovita. Suparat pe un var, care nu voia sa plece de pe terasa unei benzinarii unde se racorea cu niste prieteni la o masa, un sofer a intrat cu viteza in ei cu microbuzul.

Cei 9 tineri vizati au reusit sa se salveze in ultima clipa, iar barbatul, care le-a pus vietile in pericol, va fi supus unei expertize psihiatrice.

Era trecut de ora 1 noaptea cand soferul unui microbuz a intrat cu viteza in benzinaria din localitatea Slobozia Moara, Dambovita. S-a oprit din cursa nebuna direct in terasa unde stateau la mese 9 tineri. Cu un ultim reflex, baietii au reusit sa se fereasca din calea masinii.

Socati de incident tinerii s-au inchinat, bucurosi ca au apucat sa se ridice la timp de pe scaune si au scapat teferi. Angajatii benzinariei au sunat imediat la 112 si au cerut ajutor.

Martorii povestesc ca soferul a intrat intentionat cu microbuzul in terasa benzinariei ca sa se razbune pe varul sau care refuza sa plece de la terasa. Discutia dintre ei s-a lasat cu  ovituri de pumni, apoi soferul a promis ca se va intoarce si se va razbuna crunt.

Soferul a fost audiat de politisti, iar la testare s-a dovedit ca nu bause alcool. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, loviri si alte violente.

Anchetatorii au decis insa ca trebuie sa treaca printr-o expertiza psihiatrica, asa ca barbatul a ramas internat in sectia de psihiatrie a Spitalului judetean de Urgenta din Targoviste.

Daca se va dovedi ca a avut discernamant si a intrat cu intentie in terasa unde se aflau cei 9 tineri, atunci ar putea fi arestat preventiv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO