STIRI INTERNE PE SCURT. Nicusor Constantinescu, vizitat la Spitalul Penitenciarului Rahova de fiica sa

11-11-2014 19:32


Sfarsitul de saptamana vine mai repede pentru toti studentii din tara, care primesc liber de vineri pana luni. In tot acest timp, procurorii DNA, au cerut arestarea preventiva a deputatului PNL- Mircea Rosca.

STUDENTII AU ZILE LIBERE PENTRU VOT

Studentii vor fi liberi vineri si luni. La propunerea Ministerului Educatiei, cursurile vor fi suspendate in toate institutiile de invatamant superior in zilele de 14 si 17 noiembrie pentru ca cei care au domiciliul in alta localitate sa poata mearga sa voteze acasa. Asta dupa ce, la primul tur de alegeri, mai multi studenti din provincie care invata in Capitala au fost nemultumiti ca au stat la cozi interminabile la o sectie din vecinatatea campusului Regie.

TRATAT IN PENITENCIAR

Arestat preventiv joia trecuta, Nicusor Constantinescu a fost vizitat marti la Spitalul Penitenciarului Rahova de fiica sa. Smaranda i-a dus tatalui ei cateva haine, niste paturi si un televizor. Alaturi de ea a venit si avocatul fostului presedinte al Consiliului Judetean Constanta. Acesta a declarat ca medicii ii administreaza tratamentul cu antibiotice pe care il urma si in Statele Unite dar a cerut in scris si consultul unui oncolog, pentru a se putea trata in reteaua medicala civila. Constantinescu este acuzat de abuz in serviciu si este suspectat de luare de mita.

DEPUTATUL PNL MIRCEA ROSCA, LA DNA

Banuit de trafic de influenta, deputatul PNL Mircea Rosca a fost  marti audiat timp de 4 ore de procurorii DNA Ploiesti. Acestia il acuza ca ar fi pretins unei firme suma de 20 de mii de euro ca sa inlesneasca obtinerea unui teren detinut de primarie. Ar fi pastrat 5000 de euro, iar restul banilor au fost directionati catre partid. Mircea Rosca mai este cercetat si pentru ca i-ar fi inlesnit varului sAu obtinerea unor contracte. Procurorii au cerut aviz pentru arestarea sa preventiva.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO