Staţii de autobuz vandalizate de un minor, în Galați. Adolescentul s-a urcat pe acoperişul unui refugiu


Ultimul update: Luni 17 Februarie 2020 14:47
Data publicarii: Luni 17 Februarie 2020 14:37
Categorie: Stiri actuale
Staţii de autobuz vandalizate de un minor, în Galați

Un minor de 16 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut şi imobilizat de poliţiştii locali în timp ce distrugea o staţie de autobuz din municipiu, informează, luni, de Poliţia Locală Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii locali s-au sesizat că o persoană de sex masculin lovea cu picioarele în panourile laterale ale refugiului unei staţii aparţinând societăţii locale de transport public, Transurb Galaţi, după care s-a urcat pe acoperişul refugiului, încercând să-l distrugă.

Persoana în cauză a fost reţinută, imobilizată şi identificată ca fiind un adolescent de 16 ani, din comuna Braniştea, judeţul Galaţi, informează Agerpres.

La faţa locului, poliţiştii locali au constatat că adolescentul a distrus şi refugiul staţiei de pe trotuarul de peste drum. Au fost distruse geamurile laterale acoperite cu autocolant ale ambelor refugii, iar la unul dintre ele au fost sparte şi două geamuri interioare.

În acest caz, au fost întocmite actele procedurale care împreună cu minorul au fost predate la Secţia nr. 1 Poliţie Naţională, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO