Spargere la Primăria Ungheni. Hoții au spart seiful cu târnăcopul și au dezactivat camerele

Dată publicare: 22-07-2021 16:15
Dată actualizare: 22-07-2021 17:39


Primăria comunei Ungheni din Argeș a fost jefuită azi-noapte. Hoții au intrat prin spatele clădirii și au spart seiful din care au furat circa 10 mii de lei.

 

Este posibil să fi luat şi alte bunuri, căci toate birourile sunt răvăşite, dar încă nu s-a stabilit ce mai lipseşte la inventar. La plecare indivizii au avut grijă să ia cu ei şi calculatorul pe care se stochează imaginile sistemului de supraveghere video al primăriei.

 

Spargerea s-a dat în miez de noapte. Înarmaţi cu un topor, un târnăcop şi o rangă, hoţii au distrus un geam termopan din spatele clădirii, după care au intrat nestingheriţi. Nimeni nu i-a auzit, deşi Primăria e în centrul satului.

 

Reporter: S-au auzit câinii lătrând?

Sătean: Ai mei latră! Păi dacă vede o pisică, un câine … latră!

Reporter: V-aţi fi gândit că e cineva care dă spargere tocmai la primărie ?

Sătean: Nu m-am gândit, ca la mine, dacă ăştia latră mereu.

Cel care a sesizat că s-a întâmplat ceva peste noapte, a fost paznicul primăriei, venit de dimineaţă la lucru.

Iulian Miu primar Ungheni : "A descuiat, a intrat şi a văzut ce era în Primărie. Sunt răscolite toate birourile. Au văzut camera care monitorizează casieria, probabil or fi intrat cu vreo cagulă, ceva şi au pus un prosop pe ea".

Deşi primăria are 4 camere de supraveghere, acest lucru nu îi ajută pe poliţişti : prevăzători, spărgătorii, au luat unitatea pe care erau stocate imaginile.

 

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO