Sorin Ovidiu Vintu, dat disparut de Tribunalul Bucuresti. Omul de afaceri trebuia sa fie martor in procesul lui Rudel Obreja

Ultima actualizare: 31-01-2015 07:11

Judecatorii Tribunalului Bucuresti le-au dat ordin politistilor,sa il gaseasca pe Sorin Ovidiu Vintu si sa il duca la audieri, chiar si cu forta, daca este necesar.

Controversatul om de afaceri este de negasit, pentru a depune marturie intr-un proces in care fostul sef al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, este banuit de coruptie.

Daca acum doua zile aparea jovial la Parchetul General, pentru un nou dosar de delapidare, miercuri, judecatorii Tribunalului Bucuresti l-au dat disparut pe Sorin Ovidiu Vintu. Trebuia audiat in dosarul de trafic de influenta al lui Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, cel care i-ar fi cerut milionarului o suma importanta ca sa il ajute sa isi cumpere libertatea la instanta suprema.

Denuntul lui Sorin Ovidiu Vintu: "Dorea suma de un milion de euro in schimbul interventiei sale- sustinea Vintu in denuntul facut la DNA impotriva lui Rudel Obreja - cu un avans de 200.000 de euro inainte de pronuntarea hotararii. Am acceptat sa ii dau acesti bani dupa ce voi primi semnul convenit."

Catalin Dancu, avocatul lui Rudel Obreja: "Sunt convins ca este un joc facut de Vantu, mai ales in urma declaratiei unuia din martori care a recunoscut ca a fost manipulat de Sorin Ovidiu Vintu. El are o problema cu credibilitatea."

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au dat ordin ca Vintu sa fie adus de politie la proces. Marturia lui e cruciala ca procesul sa poata fi inchis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO