Gheorghe Stefan a fost operat de hernie de disc. Interventia a fost minim invaziva si a durat jumatate de ora

Ultima actualizare: 31-01-2015 07:11

Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a fost operat miercuri, pentru o afectiune la coloana.

Interventia nu a durat mai mult de 30 de minute si a fost facuta intr-un spital privat din Bucuresti. Primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt este arestat de anul trecut, fiind acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, in dosarul Microsoft.

Gheorghe Stefan a acuzat dureri mari de spate. In urma unui examen RMN, medicii au constatat ca are o hernie de disc, de dimensiuni medii, si au decis sa-l opereze.

Rares Nechifor, medic: "Prin procedura de nucleoplastie am decomprimat discul afectat, i-am redus volumul, urmand ca in zilele urmatoare pacientul sa constate o ameliorare."

Operatia a durat o jumatate de ora. Medicii au strapuns pielea si au aspirat lichidul dintre doua vertebre, care presa nervii. Medicii spun ca interventia a fost minim invaziva. Pacientul va ramane doar cu o cicatrice minora.

In urma cu un an si jumatate, Gheorghe Stefan a mai fost internat, dar cu alt diagnostic: diabet si obezitate morbida. Medicii i-au facut atunci o interventie de micsorare a stomacului iar acum vor sa urmareasca evolutia postoperatorie.

Iulian Pescan, director operational: "Echipa noastra multidisciplinara a considerat ca este oportun sa investigam si celelalte afectiuni pe care pacientul le prezinta. El va mai ramane in spitalul nostru probabil doua sau chiar trei zile, in functie de rezultatele fiecarei analize in parte."

Primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt se afla in arest preventiv din 29 octombrie 2014, dupa ce a fost acuzat de trafic de influenta si spalare de bani in dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan, zis Pinalti, ar fi primit 4 milioane de euro. In schimbul banilor, primarul ar fi intervenit pe langa 4 ministri ca sa semneze contracte pentru licentele Microsoft.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO