Șoferul care a mers pe contrasens și a fugit de poliţie a ajuns la spital. Ce a pățit

22-10-2019 07:22

Un şofer teribilist, de 30 de ani, a fost urmărit luni pe străzile Capitalei pentru că circula pe contrasens, a refuzat să oprească și a accidentat doi oameni. 

După care a abandonat maşina pe linia de tramvai, în faţa unui mall, în care a intrat ca să facă o cerere în căsătorie.

Când era audiat, bărbatul a cerut să-i fie chemată o ambulanță. Medicii i-au făcut câteva analize, apoi l-au transportat la spital pentru investigații amănunțite.

El riscă să răspundă însă pentru mai multe infracţíuni: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, ultraj și îngreunarea circulației.

Scenele de urmărire au început din Piaţa Victoriei, unde un şofer conducea pe contrasens. Poliţiştii au încercat să îl oprească pe individ însă acesta şi-a văzut în continuare de drum. La scurt timp, el a fost oprit pe bulevardul Ştefan cel Mare. Însă când agenţii de poliţie au vrut să îl legitimeze, bărbatul a devent agresiv şi a luat-o iar din loc. Dar, la câteva zeci de metri mai departe, şoferul nervos a lovit două persoane aflate pe trecerea de pietoni, care au scăpat însă doar cu câteva răni minore.

Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Poliția Rutieră: "S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar pe şoseaua Ștefan cel Mare echipajul de poliţie rutieră a reuşit oprirea acestuia. S-a încercat legitimarea conducătorului auto, dar acesta a refuzat cu agresivitate şi a demarat continuând deplasarea pe linia de tramvai."

Poliţiştii au fost nevoiţi să îl urmărească pe individ, până la intrarea unui mall din sectorul 3.

Andra Arsintescu: "A continuat să se deplaseze până pe strada Liviu Rebreanu. Aici şoferul a abandonat autoturismul şi a intrat într-un complex comercial, unde a fost imobilizat de către poliţişti."

Se pare că toată această situaţie a fost creată deoarece individul voia să ceară în căsătorie o femeie care lucra în acel mall şi pe care o cunoscuse în urmă cu câteva zille, şi nimic nu l-a putut opri.

După ce a ajuns pe mâinile poliţiştilor, bărbatul a fost testat şi nu consumase alcool. El a fost dus la audieri, însă nu a apucat să dea socoteală pentru faptele sale, pentru că ar fi spus că îi este rău şi a cerut să-i fie chemată o ambulanţă.

Bărbatul de 30 de ani a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Universitar din Capitală. El a fost transportat aici pentru investigaţii amănunţite în legătură cu starea sa de sănătate.

Bărbatul va trebui să răspundă însă pentru acţiunile sale în fata anchetatorilor. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, ultraj şi ingreunarea circulaţiei. Surse din poliţie spun că individul ar mai fi ajuns şi în trecut în spatele gratiilor, fiind implicat în mai multe bătăi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO