Sofer de autocar, batut in Capitala. Totul ar fi pornit dupa ce barbatul i-a interzis unui calator sa consume alcool

24-03-2014 07:55

Soferul unui autocar care venea din Germania a fost batut in Bucuresti, la scurt timp dupa ce a ajuns in statie. Barbatul de 54 de ani sustine ca doi indivizi l-au atacat si l-au pus la pamant, l-au lovit, apoi s-au facut nevazuti.

El crede ca totul i s-ar trage de la un conflict pe care l-a avut cu un pasager in timpul cursei. Politistii incearca acum sa le dea de urma agresorilor.

Autocarul a ajuns in Bucuresti in jurul orei 22, iar atacul a avut loc abia dupa ce toti calatorii si-au luat bagajele si au plecat, povesteste soferul.

Luat prin surprindere, soferul nu a avut timp sa reactioneze, dar nici sa ceara ajutor. Din fericire, cativa oameni care erau prin zona au dat alarma.

"Soferul era jos, se tavalea, dupa ce l-au batut bine. Cred ca l-au lovit cu ceva contondent, pentru ca daca dai cu pumnul unui om nu trebuie sa-i curga in halul ala sangele de pe fata", a declarat un martor.

Tot atunci, si colegul victimei, care era in autocar, si-a dat seama ce se intampla si a coborat din masina.

Agresorii au disparut intr-o clipa.

La fata locului au ajuns medicii, care i-au acordat primele ingrijiri soferului ranit, dar si politistii care au stat de vorba cu victima si cu martorii.

Barbatul crede ca incidentul are legatura cu disputa avuta pe drum cu unul dintre calatori, care intrecuse masura la bautura.

Soferul si-a scos certificat medico-legal si a depus plangere la politie.


VIDEO PROTVPLUS.RO