Situatie dramatica pentru fetita pe care Luminita Anghel a luat-o in plasament. Micuta ar putea ramane sub tutela statului

Ultima actualizare: 07-03-2016 00:04

Fetita crescuta de artista Luminita Anghel ar putea ramane definitiv sub tutela statului.

Instanta de judecata urmeaza sa stabileasca daca ea poate fi data in grija mamei biologie. Angelica Constantin nu indeplineste conditiile cerute de lege, ca sa-i asigure un trai decent, dar nici nu vrea sa renunte la drepturile sale, pentru ca fetita sa poata fi data spre adoptie.

Puterea legii noastre se opreste insa aici. Si, desi este evident ca fetitei i-ar fi mai bine alaturi de o familie adoptiva, decat intr-un centru de plasament acest lucru nu va fi posibil.

 Reporter: Daca instanta va hotarai ca fetita dumneavoastra sa ramana in centrul de plasament dumneavoastra veti fi de acord sa renuntati la drepturiel parintesti si sa o dati spre adoptie?

Angelica Constantin: Nu, nu cum sa imi dau copilul! Eu mi-am iubit acest copil din pantece

Reporter: Va ganditi ca poate i-ar fi mai bine intr o familie adoptiva decat intr un centru?

Angelica Constantin: Nu vreau pe nimeni adoptiv pentru ca nu ma lasa sa vad fetita

Copila, care are acum 8 ani, pare condamnata sa creasca intr-un centru de plasament. Luata sub tutela de cantareata Luminita Anghel, cand implinise 4 ani, ea a fost luata de stat anul trecut, cand mama naturala a revendicat-o.

Angelica Constantin: Fetita eu o iubesc, chiar daca mi-a crescut-o  Luminita Anghel si eu ii multumesc, dar m-am suparat ca nu m-a lasat sa o vad.

A urmat o ancheta a Directiei de Protectia Copilului iar mama a fost supusa unei expertize psihiatrice care a aratat ca nu ar fi potrivita sa creasca un copil. In plus, femeia nu a reusit sa se angajeze ca sa aiba vreun venit si nu are nici conditii decente de locuit, fapt pe care il recunoaste si ea.

 

Angelica Constantin: Nu pot sa imi duc fetita acolo e un ghetou

Instanta tribunalului bucuresti va decide daca mama poate sa primeasca fetita. Pna atunci, ea locuieste intr-o casa de tip familial iar mama o viziteaza de doua ori pe luna.

Angelica Constantin: Am fost, mi am vazut fetita e mare frumoasa, talentat merge la inot merge la balet

Femeia a lipsit de la vizite si doua-trei luni dar a revenit.

Luminita Anghel, cea care ar fi dorit sa o creasca pe fetita, a plecat intre timp in America. A luptat pentru ea cat a putut.


Luminita Anghel:
Merge la Jean Monet. Situatia e la fel, o am in tutela.

Din cauza opozitiei mamei si a legii, e putin probabil ca artista sa mai incerce sa obtina copilul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO