Situatie absurda intr-o scoala pentru copii cu deficiente din Costesti. Cum arata cladirea in care ar fi trebuit sa invete

Ultima actualizare: 17-10-2016 07:00

Imobilul avea nevoie de un acoperis nou, Consiliul Judetean a aprobat finantarea lucrarii inca de la inceputul anului. Din cauza birocratiei, insa, constructorul s-a apucat de lucru abia in aceasta toamna odata cu ploile.

Intre timp, cladirea s-a deteriorat atat de tare, incat acum are nevoie de reparatii capitale.

Scoala Speciala din Costesti s-a deteriorat vazand cu ochii - zugraveala, instalatia electrica, mobilierul si parchetul sunt distruse cu totul. Initial, cladirea a avut nevoie doar de acoperis nou, iar cei 320.000 de lei necesari reparatiei au fost aprobati de consiliul judetean in ianuarie. Insa lucrarea a demarat abia in toamna. Din cauza birocratiei, sustine directoarea.

Presedintele consiliului judetean s-a luat cu mainile de cap cand a vazut cum arata acum scoala. A reusit sa obtina din partea constructorului promisiunea ca va remedia pe propria cheltuiala stricaciunile provocate de vremea rea.

Reprezentantii firmei de constructii nu pot spune deocamdata daca lucrarea va fi gata peste o luna, asa cum e trecut termenul initial in contract.

Pana cand scoala va putea fi folosita, copiii cu nevoi speciale care invatau aici au fost mutati intr-o cladire invecinata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO