Și-a legat un cablu în jurul gâtului și a vrut să se arunce de pe pod, în Râmnicu Vâlcea

21-10-2019 17:56

Tentativa de suicid la Râmnicu Vâlcea

Un echipaj de jandarmi a reuşit, luni după-amiază, să salveze un tânăr care intenţiona să se sinucidă pe un pod din centrul Râmnicului, au informat reprezentanţii IJJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, tânărul avea în jurul gâtului un ştreang confecţionat dintr-un cablu electric şi încerca să se arunce de pe pod, însă jandarmii au reuşit să-l oprească la timp.

"Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 15.00, pe podul Vinerii Mari din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea. Jandarmii, aflaţi în timpul executării atribuţiilor de serviciu, au observat un tânăr care avea un comportament suspect şi care avea asupra lui un ştreang confecţionat dintr-un cablu, cu intenţia de a se sinucide. Aceştia au intervenit, au purtat discuţii cu tânărul, l-au identificat şi l-au convins să renunţe", a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea, Teodora Cincă, scrie Agerpres.

Tânărul a fost predat unui echipaj de la Ambulanţa Vâlcea, care l-a transportat la spital în vederea unui consult medical.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO