Show incendiar la AfterHills. Ce vedetă internațională a concertat în Moldova

26-08-2019 08:19


Show incendiar aseară la AfterHills, cel mai mare festival de muzică din Moldova.

Cunoscuta cântăreaţă Rita Ora a urcat pe scenă, iar timp de aproape o oră, mii de oameni au dansat şi au cântat pe cele mai cunoscute piese ale artistei. Petrecerea a continuat apoi până târziu în noapte.

Mii de oameni s-au înghesuit să prindă un loc cât mai aproape de scenă pentru a se bucura de unul dintre cei mai aşteptaţi artişti ai ediţiei din acest an - cântăreaţa Rita Ora.

Bărbat: "Îs îndrăgostit de Rita Ora. Este a treia seară pentru mine. Îi un festival foarte fain pentru mine. Moldova merită."

Tânăra: "Am fost anul trecut şi a fost fain, dar acum e şi mai fain."

Femeie: Super distractivă, foarte frumos.
Reporter: Deci mai veniţi şi la anul.
Femeie: Sperăm că da.

Nu doar adulţii au petrecut aseară la Afterhills, ci şi cei mici. Însă unii au avut şi nemulţumiri.

Copil: "Mi-a plăcut, doar că mult nu se vedea. M-a durut un pic capul de la vocea pe care o avea, că avea o forţă incredibilă."

Copil: Îmi place.
Reporter: Ce-ţi place cel mai mult?
Copil: Cred că să stau la concert.

Organizatorii spun că noua locaţie a fost primită cu drag de spectatori, care au venit în număr destul de mare. Ei estimează că în cele trei zile de festival peste 35 de mii de persoane s-au bucurat de concerte.

Ovidiu Biber, organizator: "Dacă ar fi să ne uităm un pic, să ne urcăm într-o drona, am vedea că toate zonele din festival sunt mai mult decât pline. În weekend-ul doi se anunţă mai mulţi oameni decât ne aşteptam, pentru că oamenii care au transmis de aici atmosfera şi vibe-ul i-au determinat pe cei care nu erau hotărâţi dacă să vină să-şi ia abonamente."

Festivalul AfterHills continuă şi weekend-ul viitor, cu o nouă serie de concerte.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO