Pedeapsă ridicolă pentru un bărbat din Brașov care a sechestrat și violat o tânără


Ultimul update: Vineri 14 Iunie 2019 18:09
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2019 17:01
Categorie: Stiri actuale

Bărbatul din Braşov care, în septembrie anul trecut, a violat şi a sechestrat mai multe zile la rând, o tânără de 24 pe ani, a fost condamnat definitiv, de magistraţi, la 7 ani de închisoare.

Până la stabilirea pedepsei, inculpatul a fost arestat preventiv. Două femei sunt acuzate de complicitate, pentru că l-ar fi ajutat să îşi pună planul în aplicare. Ele au primit condamnări la detenţie, dar cu suspendare.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut pe internet. După mai multe discuţii, tânără, care este din judeţul Dâmboviţa, s-a îndrăgostit de bărbatul din Braşov.

Acesta i-ar fi cerut să vine să îl viziteze, iar iluzia unei relaţii stabile a condus-o pe fată la el. Când a ajuns în apartamentul individului, bărbatul ar fi sechestrat-o în locuinţa 9 zile timp în care ar fi bătut-o şi violat-o. Poliţiştii spun că la aceste scene complice au fost două femei, cunoscute ale bărbatului, de 29 şi 40 de ani.

În cele din urmă, când a rămas singură în locuinţă, victimă a reuşit să scape. A fost găsită pe stradă de un echipaj de poliţie. Era desculţă şi îmbrăcată sumar.

Anchetatorii au făcut ulterior percheziţii în locuinţa bărbatului unde l-au găsit pe atacator, dar şi pe cele două femei. Cu toţii au fost arestaţi preventiv, iar acum, cele două complice au primit o pedeapsă de 2 şi respectiv 3 ani de închisoare cu suspendare, iar bărbatul îşi va petrece următorii 7 ani după gratii. În plus după ce va fi eliberat, vreme de 5 ani nu are voie să se apropie de victimă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Un cuplu ar fi fost ținut sechestrat de cinci indivizi din Argeș
Fetiță de 13 ani răpită și violată. Cine este suspectul
Bătrână jefuită de 2 ori în câteva zile de acelaşi hoţ.
VIDEO PROTVPLUS.RO