Șeful OPC Constanța, amendat de poliție în timp ce se deplasa la o acțiune. ”Data viitoare o să-mi iau calul”

Ultima actualizare: 02-08-2020 20:59
Șeful OPC Constanța, amendat de poliție în timp ce se deplasa la o acțiune de control. ”Data viitoare o să-mi iau calul”
Inquam/ Octav Ganea

Șeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Horia Constantinescu, a fost amendat de poliție în timp ce se deplasa la o acțiune de control pentru că nu avea o plăcuță de înmatriculare.

 

Constantinescu se afla sâmbătă noaptea la un control în Vama Veche, când a fost anunțat că un comisar de-al său este implicat într-un incident la Mamaia, cu un agent economic care a a devenit recalcitrant, scrie Focus Press.

Șeful OPC Constanța a plecat în viteză spre Mamaia, numai că pe drum a fost oprit de polițiștii din Eforie, care au constatat că acesta nu avea o plăcuță de înmatriculare la mașină.

“S-a sunat la 112 şi am considerat că trebuie să mă deplasez la faţa locului, pentru a-mi sprijini colega aflată la control în Mamaia”, a declarat Horia Constantinescu.

 

Amendat cu 600 de lei

 

“Da, m-au oprit, mi-au cerut toate actele, inclusiv cartea maşinii. Le-am spus că mă grăbesc, că este un incident cu o colegă în Mamaia. Mi-au spus să se sune la 112; le-am spus că s-a sunat, dar că mi se pare firesc ca eu, ca şi conducător al instituţiei, să fiu alături de colega mea. Suntem şi puţini, ca număr de oameni. Eram cu maşina mea, pe benzina mea, pentru că acestea sunt resursele… Da, nu era o plăcuţă. Le-am spus că revin să semnez şi actul de constatare, că plătesc şi amenda. Ba chiar am sunat şi la IPJ, să li se confirme că nu inventez o scuză, că este un incident real în Mamaia şi mă grăbeam”, a mai spus Constantinescu.

“O să îmi iau calul pentru viitoarele acţiuni”, a adăugat şeful CJPC. Acesta a adăugat că a revenit din Mamaia la Eforie şi a semnat actul de constatare, aşa cum promisese: “Am primit amendă de 600 de lei, pe care o voi achita. Plăcuţa a căzut în acea zi, nu am avut timp să fac alta, dar evident că voi face”, a conchis Constantinescu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO