Șeful MAI promite reducerea abuzurilor: Fiecare polițist de la Rutieră va fi dotat cu cameră video

Ultima actualizare: 23-01-2020 12:35
Poliția Rutieră
Pro TV

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri seară, că și-a propus achiziționarea de camere video pentru agenții de la Poliția Rutieră, informează news.ro

”Nu o să mai găsiți deputați care înjură polițistul și nici polițiști rutieri care abuzează de funcția lor”, a spus Vela. ”Vom cumpăra camere video pentru fiecare polițist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupției la Poliția Rutieră, va responsabiliza polițistul în dialog cu șoferul și, în aceași timp, șoferul în dialog cu polițistul, fiind proba camerei”, a anunțat Marcel Vela la B1 TV, conform sursei citate.

Ministrul spune că, în acest fel, poliţiştii nu vor mai abuza de funcţia lor şi nici parlamentarii nu îşi vor mai permite să înjure poliţistul.

”Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat că luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare şi restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât acest minister să crească în percepţia românilor privind încrederea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO