Sediul PNL Neamț, prădat de hoți. Trei suspecți au fost reținuți

Ultima actualizare: 30-10-2020 14:46
catuse
Getty

O sumă importantă de bani a fost furată din sediul PNL Neamț iar trei suspecți au fost reținuți de polițiști. Cei 88.000 de lei au fost găsiți acasă la aceștia.

„Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 26 spre 27 august, un bărbat de 39 de ani, din Roman, împreună cu o altă persoană, ar fi pătruns prin efracţie în sediul unui partid politic din Piatra-Neamţ, de unde ar fi sustras 88.000 de lei, precum şi alte bunuri, beneficiind de sprijinul celorlalte două persoane de 33, respectiv 45 de ani, din Tîrgu-Neamţ, care ar fi supravegheat zona comiterii faptei", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ, Georgiana Moșu, citată de Agerpres.

Suma sustrasă a fost găsită la domiciliile acestora, iar o mașină pe care a folosit-o la comiterea faptei a fost indisponibilizată, a precizat purtătorul de cuvânt.

Trei persoane suspectate că au furat din sediul PNL Neamţ suma de 88.000 lei au fost reţinute de poliţiştii de investigaţii criminale din Piatra-Neamţ, în urma unor descinderi la domiciliile acestora.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, a declarat că poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, folosit la comiterea faptei.

Cei trei suspecți au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar polițiștii caută o a patra persoană bănuită de implicare în furt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO