Secretele orasului de sub Bucuresti. Ce au gasit politistii si procurorii cand au intrat in lumea subterana a lui "Bruce Lee"

×
Codul embed a fost copiat

Lumea subterana a Bucurestiului este controlata de politistii si procurorii DIICOT. Vizat este chiar liderul oamenilor fara adapost din sistemul de canalizare, de sub Gara de Nord, un individ zis Bruce Lee.

Personaj principal in zeci de reportaje difuzate in lumea intreaga, Bruce Lee este stapan peste zeci de sarmani care traiesc in intuneric. Barbatul le-ar vinde heroina supusilor, iar prin intermediul lor ar face trafic de bunuri furate, spun anchetatorii care au gasit la pechezitii mai multe tablouri. Bruce Lee a fost incatusat si dus la DIICOT pentru audieri.

"Eu sunt Boss-ul, eu sunt seful la toti! Fiecare cine ce probleme are, vine la mine. Eu le rezolv pe toate. Si eu sunt tot om al strazii, dar numai ca eu m-am lovit de pragul de sus mai devreme.”

El este Bruce Lee, liderul aurolacilor de la Gara de Nord de mai bine de 20 de ani. Politistii de la crima organizata l-au ridicat marti pentru ca il suspecteaza de trafic de droguri si vanzare de bunuri furate. Bruce Lee este un lider interlop care domneste intr-o lume subterana peste zeci de supusi, care ii sunt loiali pana la moarte. Iata cum se lauda in anii trecuti cu afacerile lui.

"Eu de exemplu anul asta am cheltuit poate nu un miliard, dar sute de milioane. Le-am inchiriat case lor, am luat si teapa. Aici am pentru ei pe timp de vara, dar acum nu mai merge sa stea aici ca e frig. Sa ne lase in pace toate organele statului. Pentru ca ne creeaza numai probleme. Nu ne lasa sa ne vedem de viata noastra."

Citește și
prostituate
Aventurile travestitilor care se prostitueaza la Gara de Nord. "Opresc masinile: iubita, stai putin. Le zic eu sunt iubitul"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Marti, politistii au descins in canalele de la Gara de Nord, dar si intr-un loc secret pana acum, unde se ascundea Bruce Lee.

Vila lui Bruce Lee, asa cum o stiu oamenii fara adapost este locul in care sta liderul lor. Acolo ii primeste atunci cand au nevoie de adapost. Barbatul nu are competitor, iar cei pe care i-a ajutat intr-un fel sau altul sunt suparati ca politia a decins in zona.

Bruce Lee este cel care stapaneste lumea subterana, cel care hotaraste cine intra in sistemul de canalizare subteran, iarna, si cel care vara le face rost cersetorilor de un pahar cu apa. Tot el a dat interviuri televiziunilor din Romania sau din strainatate venite sa vada lumea ascunsa chiar sub Gara de nord.

"Noi suntem o familie aici , asa ne place sa ne spunem si crede-ma, ne ajutam unii pe altii . noi incercam sa ne ridicam din mocirla asta, dar nici la adapost nu e bine. Aia iti spune ce sa faci si cand sa pleci"

Bruce Lee le-a aratat jurnalistilor adapostul amenajat de el, televizorul modern si lucrurile stranse langa tevile care duc apa calda in casele oamenilor.

Bruce Lee este suspectat ca ar face trafic de droguri in zona. Cel care le intretine dependenta de heroina zecilor de oameni ramasi fara asapost.

Bruce Lee se confrunta acum cu acuzatii grave de trafic de droguri, vanzare de bunuri furate si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Barbatul a mai fost la inchisoare, 16 ani pentru omor, asa ca stie ce se intampla in spatele gratiilor.

Ce se va intampla cu sutele de oameni ai strazii din zona?

Toti cei care isi fac veacul in jurul Garii de Nord vor fi dusi la audieri. Si cum vorbim de zeci sau chiar sute de oameni ai strazii, in zona au fost aduse forte impresionante de jandarmi, dar si de politisti locali care se vor asigura ca nu vor interveni incidente neplacute. Unii dintre oamenii strazii sunt recunoscuti ca find vechi consumatori de droguri asa ca acestia pot deveni oricand extrem de agitati sau violenti.

Unul dintre ei a fost retinut dupa ce politistii au gasit un cutit asupra lui. Fortele de ordine nu au mai intampinat alte probleme, cu toate ca cei mai multi dintre rezidenti sunt suparati ca liderul lor a fost ridicat. Ei au negat ca in zona s-ar face trafic cu droguri.

O ancheta jurnalistica realizata acum 3 ani la emisiunea "Romania, te iubesc", dezvaluia traficul de droguri si mizeria in care traiesc oamenii strazii de la Gara de Nord.

Acolo au intrat astazi si politistii, in cautarea suspectilor din dosar. Nu au gasit mare lucru. Cei mai multi oameni fara adapost nu mai stau in subteran din pricina caldurii cumplite. S-au mutat in vila lui Bruce Lee. Acolo unde au fost gasiti bani, tablouri posibil furate si alte obiecte de valoare.

Audierile in acest dosar vor dura probabil toata noaptea. Dupa aceea, procurorii vor decide petnru cine vor cere mandate de arestare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
"Consum droguri, am consumat si voi consuma, cu permanenta". Reactiile celor care il urmeaza pe "Bruce Lee" dupa perchezitii

Politistii si procurorii DIICOT au pornit un control de amploare in orasul de sub oras, asa cum a mai fost denumita lumea subterana a Bucurestiului.

Aventurile travestitilor care se prostitueaza la Gara de Nord.
Aventurile travestitilor care se prostitueaza la Gara de Nord. "Opresc masinile: iubita, stai putin. Le zic eu sunt iubitul"

Agitatie in zona Garii de Nord a Capitalei unde mai multi indivizi au fost ridicati de politia locala in timp ce incercau sa racoleze alti barbati pentru a intretine relatii amoroase contra cost.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.