RASTURNARE de situatie in cazul studentei japoneze ucise. Doi politisti au MUSAMALIZAT dovezile

Ultima actualizare: 02-11-2012 11:26

Zile in sir ne-am tot intrebat cum a fost posibil ca un criminal in serie si un violator sa fie liber printre noi. De pilda, pentru ca doi politisti din Ilfov au musamalizat un dosar, in care principalul suspect era asasinul studentei japoneze.

Oamenii legii au ignorat-o chiar pe prima victima a acestuia, o batranica de 87 de ani, din Balotesti.

Femeia a fost de 7 ori la politie ca sa reclame fapta si chiar l-a recunoscut pe agresor.

Numai ca cei care trebuiau sa-l prinda pe faptas au falsificat probele.

Oamenii din Balotesti sunt suparati pe politisti. Nimeni nu intelegea, pana astazi, cum a fost posibil ca ani la rand Vlad Nicolae sa faca atatea nenorociri fara sa fie prins. Acum isi explica totul.

Prima victima a lui Vlad Nicolae, o batrana in varsta de 87 de ani. Femeia a reclamat la politie ca barbatul a intrat noaptea peste ea in casa, a torturat-o si si-a batut joc de ea.

Politistii Gica Stefanache si Ionut Staicu nu au crezut-o. Sau poate ca le-a fost lene sa cerceteze.

Numai asa isi pot explica procurorii, care ii ancheteaza pentru modul in care acestia au musamalizat ancheta de viol si i-au permis practic lui Vlad Nicolae sa-si continue seria ororilor.

Am incercat sa-i gasim pe cei doi politisti. La Politia Otopeni, domnul Stefanache era in birou.

Cand au realizat ca au de-a face cu ziaristi, politistii de aici s-au razgandit brusc si ne-au anuntat ca domnul Stefanache a plecat. Nu avea insa pe unde. 

Procurorii au inceput urmarirea penala. Ambii sunt acuzati de fals, abuz in serviciu si favorizarea infractorului.

Au scris in plangerea femeii ce au vrut ei, iar apoi au semnat in numele martorului care ar fi trebuit sa certifice documentul.

Asa l-au lasat pe Vlad Nicoale liber sa actioneze mai departe. Doi ani mai tarziu, suspectul a fost arestat pentru uciderea studentei din Japonia, dosar ce a dus la decoperirea altor fapte ale aceluiasi individ, in total 7 victime, violate sau ucise.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO