Scene sângeroase într-o familie din Vaslui, cu 4 copii. Soția acuzată că și-a ucis soțul băut


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2018 07:41
Categorie: Stiri actuale

Scene sângeroase s-au derulat duminică seară într-o localitate din județul Vaslui.

O femeie în vârstă de 49 de ani este bănuită că și-a rănit soțul, pe care l-a lăsat să agonizeze până când a fost găsit de o rudă. Dar omul nu a mai putut fi salvat de medicii chemați de urgență.

Cei doi s-ar fi certat pentru că bărbatul ar fi venit acasă amețit de aburii alcoolului. Bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost găsit de o rudă, care a sunat imediat la 112 şi a anunţat că omul este rănit şi sângerează puternic. Însă medicii nu l-au mai putut salva. Au constatat decesul şi au alertat autorităţile.

În scurt timp, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Iar soţia, care ar fi recunoscut în fașa unei rude că l-ar fi atacat pe bărbat, nu s-a opus în momentul în care a fost dusă la audieri.

Rudă: "De mult zicea că îl omoară. E şi băiatul la mijloc. Se supără că bea şi el. Nu îi dădea voie să bea. Când veneam din sat, m-am întâlnit cu el, m-a luat în braţe, m -a pupat şi a venit acasă. Era oleacă băut. Câte bătăi a mâncat omul ăsta de la ea, nu are păr în cap. De ani de zile, nu de acuma."

La aflarea cumplitei veşti, apropiaţii celor doi soţi şi-au aruncat vorbe grele şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele.

Sătenii spun că între cei doi ar mai fi izbucnit certuri de-a lungul timpului pentru că bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice.

Vecin: "Între ei ceartă e de mult timp, nu e de azi, nu e de mâine. Soţia lui spunea că de mâna ei i se trage moartea. Nu se mai înţelegeau. Nu ştiu. Numai ceartă şi ceartă."

Cei doi au împreună patru copii. În cazul în care va fi găsită vinovată, femeia riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO