Scene dure surprinse de o camera de supraveghere din Sibiu. Un elev de 18 a avut nevoie de operatie dupa bataia incasata

Ultima actualizare: 31-10-2014 00:02

Un incident violent s-a petrecut intr-o scoala pentru copii cu nevoi speciale, din judetul Sibiu. Un elev in varsta de 18 ani a fost operat de urgenta, dupa ce doi colegi l-au lovit cu picioarele in cap si in zona genitala.

Scenele dure suprinse de o camera de supraveghere s-au petrecut in curtea unitatii de invatamant la finalul orelor. Niciunul dintre cei patru profesori supraveghetori nu a vazut ce s-a intamplat.

Agresiunea a avut loc in orasul Turnu Rosu. In timp ce elevii asteptau sa vina microbuzul, care urma sa ii duca acasa, doi baieti de 16 ani extrem de violenti l-au lovit pe colegul lor. Cei din conducerea scolii au revazut scenele inregistrate de camerele de supraveghere.

Profesorii supraveghetori sustin ca nu au stiut nimic, pentru ca sunt prea putini, dar si pentru ca batausii si-au atacat victima dupa o anexa.

Nela Dudas, profesor pedagog: "S-au ascuns efectiv de noi sa nu-i vedem. Curtea fiind plina cu copii nu am putut vedea cele trei persoane."

Adolescentul batut a ajuns acasa plangand, iar parintii lui au intrat in panica.

Tatal baiatului batut: "Il durea! Plangand a venit. Nevasta-mea a sunat la salvare."

Baiatul a fost operat in zona genitala si va ramane internat cateva zile. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili in ce masura se fac vinovati profesorii supraveghetori.

Acestia risca sa fie sanctionati cu mustrare sau cu reducerea salariului pe o anumita perioada. Agresorii, care sunt minori si au probleme speciale, nu pot fi trasi la raspundere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO