Scene de cosmar intr-un oras din SUA. Un taximetrist si-a salvat la limita pasagerul, dupa ce masina a luat foc

22-01-2016 08:01


Un barbat a filmat cum un taximetru a luat foc si a ars ca o torta, chiar in fata blocului sau. Soferul a reusit sa-si salveze pasagera, o femeie in varsta, pe care tocmai o adusese acasa. Parbrizul masinii a fost spulberat de o explozie.

Apoi, au urmat mai multe explozii succesive pe care martorul le-a auzit si le-a inregistrat cu telefonul sau mobil. Barbatul era in balconul apartamentului sau, la etaj, la doar 15 metri distanta de haosul din strada.

"In cateva secunde, intregul interior al masinii era cuprins de flacari."

Soferul si pasagera, o octogenera, au apucat sa iasa la timp din vehicul. In tot acest timp, claxonul taximetrului suna incontinuu.

Iar fumul gros se degaja tot mai mult. Martorul spune ca primul gand care i-a trecut prin minte a fost ca focul s-ar putea extinde la cele 12 autoturisme parcate langa bloc. Pompierii au venit, insa, rapid si au stins flacarile.

Pasagera din taxi, o batrana care abia se poate misca, sprijinita in doua bastoane, este vecina celui care a filmat scenele. Femeia spune ca ii datoreaza taximetristului viata.

"A luat-o pur si simplu pe sus, s-au indepartat de masina in flacari si au intrat la adapost, in cladire."

Batrana e bine. Dar nici ea, nici taximetristul nu au vrut sa discute cu reporterii despre infernul din care au scapat. Deocamdata, nu se stie de la ce a izbucnit totul.

Tags: taxi, masina, foc, incendiu,

VIDEO PROTVPLUS.RO