Scena a cedat la festivitatea de premiere de la "Mamaia Copiilor". Explicaţia oficialilor

17-07-2018 11:50


scena care se rupe la Mamaia Copiilor

Primăria Constanţa va începe o anchetă în urma incidentului de la Festivalul Mamaia Copiilor, când o parte din scenă a cedat. 

Scena a cedat şi s-a lăsat aproximativ 20 de centimetri în momentul în care toţi participanţii erau pe scenă pentru festivitatea de premiere, scrie News.ro. Niciun copil nu a fost rănit.

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat marţi, că municipalitatea a fost finanţator al evenimentului, festivalul fiind organizat de Asociaţia Culturală Mamaia Copiilor. Edilul a precizat că Primăria a pus la dispoziţie şi infrastructura evenimentului, scena din Piaţeta Cazino din Mamaia.

Decebal Făgădău a menţionat că nu scena a fost cea afectată, ci un element de butaforie realizat în faţa acesteia. Astfel, scena respectivă a cedat şi s-a lăsat cu 20 de centimetri, iar copiii aflaţi în zona respectivă s-au speriat şi au început să ţipe. Totul a avut loc în timpul festivităţii de premiere, atunci când toţi participanţii erau pe scenă.

Organizatorii au transmis municipalităţii că scena respectivă ar fi cedat din cauza ploilor din timpul festivalului. În urma evenimentului, niciun copil nu a fost rănit.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO