Angajat al RATB, cercetat după ce călătorii au fost împroșcați cu zăpadă, în stație

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
ratb

Un bucureștean a filmat momentul în care un tramvai deszăpezea șinele din Capitală, aruncând zăpadă pe oamenii din stație, care nu aveau unde să se refugieze.

Cel care a filmat momentul susține că erau 9 oameni în stație și a crezut până în ultimul moment că utilajul cu plug va încetini. El a publicat imaginile pe Facebook.

Pasagerii nu au avut unde să se refugieze, întrucât circulau mașini pe stradă.

„Valul de zăpada ne-a dat jos de pe refugiu. Două mașini au tras tare dreapta ca să nu dea peste noi. Dacă era un copil sau o persoană mai slabă nu ştiu...”,  a povestit Mircea Dragoman.

El a mai spus că nu avea unde să fugă de plug pentru că trecerea de pietoni era la celălalt capăt al refugiului de tramvai.

„Râdeți voi, dar valul de zăpada ne-a dat jos de pe refugiu. Două mașini au tras tare dreapta ca să nu dea peste noi. Daca era un copil sau o persoană mai slabă nu știu”, a mai precizat în comentarii bărbatul.

Ca urmare a apariției acestui filmuleț în spațiul public, reprezentanții RATB au anunțat că angajatul va fi cercetat disciplinar.

„Având în vedere înregistrarea video aparută în spațiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acționa pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident și asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată și va fi sancționată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat și a declanșat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident”, se precizează într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a RATB.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO