Scandal la secțiile de votare din țară la închiderea urnelor: "Asta-i nesimţire!"

Ultima actualizare: 27-05-2019 09:42

Ora de închidere a urnelor i-a găsit pe zeci de oameni la coadă la secţiile de votare. Cei care nu au reuşit să voteze până la ora 21.00, au fost nevoiţi să se întoarcă acasă.

Supăraţi, câţiva au decis să stea în fata uşilor şi să protesteze.

Membru comisie de votare: "Îmi pare rău, e ora 21.00, se închide"

La Timişoara, oamenii au stat la coadă până la ora 21.00. Mai mulţi studenţi s-au plâns că nu au reuşit să voteze iar în cele din urmă au plecat supăraţi spre casă.

Tânără: "Deci nu cred, mă enervează chestia asta. Puteau să stea până la şi 15, să termine toată lumea, chiar puteau"

Tânără: "Erau 100 de oameni la uşă şi ei închid secţia de votare, nu mi se pare normal"

Nemulţumiri au fost şi la Bucureşti, unde câteva zeci de persoane nu au mai apucat să voteze. Într-un final şi-au vărsat nervii pe cei din secţia de votare.

Votant: "Vrem să votăm".
Polițist: "Este ora 9.00, nu v-aţi încadrat în timp".
Votant: “Nu noi nu ne-am încadrat, am venit cu 3 ore înainte, şi dacă a fost aşa toată ziua de ce nu s-au luat măsuri, să ne grăbim un pic?"

Femeie: Nu sunt pregătiţi, sunt atâţia oameni în tranzit, care au venit cu trenul, şi vrem să votăm. O singură persoană responsabilă pentru ce e în tranzit. O singură persoană care scrie"

Bărbat:Nu vor să votăm, deja ştiu la ce să se aştepte, şi cât mai puţine voturi cu atât mai bine pentru ei. Trebuia să ne primească şi pe noi nu, de aia ne-am pus la rând“.

În Braşov, ora de închidere i-a prins în fața urnelor pe 50 votanţi, care nu au vrut să plece acasă, până nu şi-au exprimat opţiunea.

Membru comisie de votare: "Mai sunt exact trei minute. O să bag cât îmi permite secţia de votare, iar pentru restul, sincer vă spun, că îmi pare rău!

Femeie: "Sincer????"

În cele din urmă, înainte de închiderea uşilor, cu toţii au fost înghesuiţi în secţia de votare.

Bărbat: E a doua oară, că am venit la prânz şi era coadă până la primul stâlp. Zic "aaa, vin pe seară". Am venit pe seară şi iar stau. Acum aştept de 30, 40 de minute. Nu ştiu câte urne sunt. Trei???? La aşa lume? Asta-i nesimţire!".

Bărbat:Ar fi fost culmea să ne trimită de la uşa acasă. De data asta se pare că vom vota!"

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO