Scandal la Glina. O familie a fost atacată în propria curte cu bâte și topoare

Ultima actualizare: 02-09-2020 09:57

A fost scandal, marți seară, în satul Glina, din judeţul Ilfov, unde patru persoane au fost rănite în urma unui conflict.

Atacatorii au dat buzna în curtea unor rude, cu săbii şi topoare.

Din primele informaţii, se pare că între cele două familii ar fi existat un conflict mai vechi, de la care a pornit totul.

Când au ajuns forţele de ordine, cearta se încheiase, dar polițiștii au identificat o parte dintre cei implicați în altercație și i-au dus la secție pentru audieri.

Martore: "Vecinii ţipau şi spuneau, vin, vin şi noi nu ştiam, nu eram pregătiţi.”

Alarma a fost dată în jurul orei 20.00 în satul Glina de către un bărbat, care a anunţat că există un conflict între mai multe persoane. Atacatorii au intrat în curtea unor rude cu săbii şi topoare, şi au început să le lovească. Se pare că totul ar fi început de la un conflict mai vechi.

Când au ajuns autorităţile era linişte, iar vinovaţii fugiseră deja de la locul faptei.

Martor: „Suntem neamuri, suntem rude, au făcut-o la şmecherie, au făcut-o la, nu ştiu cum să vă spun...
Reporter: Aveaţi conflicte mai vechi?
Martor: A fost un singur conflict vechi de acum 4 luni de zile, verbal, atâta tot şi ei au vrut să se afirme în tot satul.”

Persoanele se aflau în curte în momentul în care au fost atacate. Indivizii au dat buzna peste ele urcând pe niște cărămizi, iar apoi au sărit gardul pentru că poarta era închisă.”

În urma conflictului, 4 persoane au fost rănite, 2 au fost transportate la un spital din București cu ambulanța, o persoană s-a deplasat cu mijloace proprii, iar altă a refuzat deplasarea la spital.

Martor: „O femeie şi 3 bărbaţi, fratele meu tăiat aici cu sabia, sora mea i-a dat cu bâta în cap. Nepotu meu înjunghiat în cap cu sabia.”

Oamenii legii încearcă să găsească toate persoanele care au fost implicate în scandal. Până în prezent au fost identificate 11, iar 5 dintre acestea au fost duse la audieri. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar poliţiştii continua cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO