Scandal încheiat tragic între mai multe familii din județul Brașov. Doi copii, rămași orfani

Ultima actualizare: 02-09-2019 17:58

Un scandal izbucnit între mai multe familii din localitatea Cutuș, județul Brașov, s-a încheiat tragic pentru un bărbat de 36 de ani, tatăl a doi copii.

Omul a fost fost lovit mortal în cap, după ce s-ar fi luat la ceartă cu niște vecini. În încăierarea generală, mai multe persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rudele bărbatului ucis povestesc că bătaia s-a iscat în fața porții, pe unde a trecut un vecin. Ironizat de grupul pus pe harță, omul s-a întors cu întăriri. Toți vorbesc despre conflicte mai vechi între ei.

Cumnata victimei: „S-au gurăvit mai înainte cu trei săptămâni. Atunci nu s-au bătut, numai o simplă ceartă a fost. Acum.”

Fratele victimei: „Băiatul ăsta, a lui vecinu', s-ar fi luat de frate-miu.”

Reporter: „De la ce s-au luat?”

Fratele victimei: „Nici nu știu de ce. Când am venit, fratele meu era mort, acolo pe prag. Ăștialalți toți erau loviți, răniți, mâini rupte. Lui tata i-au spart capul.”

Imediat după încăierare, zona a fost împânzită de polițiști și jandarmi. Mai mulți indivizi au fost audiați, iar la final suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul de 38 de ani este cunoscut pentru comportamentul său violent.

Vecin: „Tot timpul agresivi, tot timpul când se îmbătau, chestii, figuri.”

Reporter: „Au mai avut scandaluri?”

Vecin: „Au avut cu toată strada asta.”

Vecinii povestesc că și tânărul era un personaj de temut. Cu o zi înaintea tragicului său sfârșit, ar fi snopit în bătaie niște săteni.

Vecin: „O intrat la unu' aici, înainte, până să nu-l omoare, cu o seară înainte. L-au bătut și pe el și pe nevastă-sa. Au chemat poliția, a venit poliția, nu au luat nicio măsură. Și a doua zi s-a întâmplat cazul acesta.”

Vecină: „Foarte multă poliție a fost, lume multă. Numai când se întâmplă un eveniment din asta, îți dă în cap, te-au omorât, atunci intră și ei.”

Pe numele suspectului s-a deschis un dosar penal pentru omor. În urma scandalului încheiat cu o crimă, doi copii au rămas orfani de tată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO