Scandal in spital, la Galati. Un barbat aflat sub influenta etnobotanicelor a lovit medicii si a distrus un aparat EKG

09-02-2016 12:41

Scandal la Spitalul de Urgenta din Galati, unde un tanar de 28 de ani, care fusese adus sub influenta substantelor etnobotanice, a lovit mai multe cadre medicale si a distrus un aparat EKG.

Scenele au fost inregistrate de camerele de supraveghere ale Unitatii de Primiri Urgente. Conducerea spitalului a depus o plangere la politie si cere despagubiri.

Individul de 28 de ani s-a comportat normal pana cand medicii au incercat sa il conecteze la un electrocardiograf. Atunci si-a iesit din fire si a inceput sa loveasca in stanga si-n dreapta. I-a agresat pe doctori si a distrus aparatul EKG. In imagini se vede cum doi infirmieri si o asistenta abia reusesc sa il tina.

Dr. Lidia Sandru, medic UPU: "Sub influenta consumului de substante etnobotanice, a fost foarte agitat, distrugand electrocardiograful si a agresat cadrele medicale, inclusiv medicul si asistenta, dar si infirmiera, care au incercat sa-l potoleasca. Aparatul este stricat, noi n-am mai putut sa inregistram astazi niciun traseu."

Pentru ca nu reuseau sa il potoleasca, medicii au chemat jandarmii.

Plt. Catalin Badin, purtator de cuvant IJJ Galati: "Ajunsi la fata locului, jandarmii l-au identificat pe cel in cauza. Acesta, in afara faptului ca ameninta personalul medical, lovea si aparatura medicala, motiv pentru care a fost imobilizat, dupa care a fost sanctionat cu amenda in cuantum de 600 de lei."

Dumitru Titea, jurist Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Galati: "L-au transferat pe acest pacient la spitalul de psihiatrie pentru investigatii complexe, avand in vedere starea lui, iar in legatura cu prejudiciul produs spitalului, a fost inaintata spre competenta solutionare Politiei sectiei 3."

In cele din urma, individul a fost potolit si se afla acum sub supraveghere medicala.


VIDEO PROTVPLUS.RO