Scandal in parcarea unui centru comercial din Galati dupa gestul facut de un sofer: "A sarit la bataie de fata cu politia"

Dată publicare: 07-07-2017 17:57
Dată actualizare: 10-07-2017 07:49


S-au impartit vorbe grele dar mai ales pumni in parcarea unui centru comercial din Galati, dupa ce un sofer si-a lasat masina in bataie de joc.

Practic, a urcat autoturismul pe un trotuar, chiar pe o trecere de pietoni, a pus avariile si a plecat, probabil, la cumparaturi. Previzibil, unul dintre agentii de paza i-a pus un dispozitiv de blocare a rotii si l-a asteptat. Cand a revenit, furios, soferul a incercat sa regleze lucrurile cu violenta.

Incurajarile celui care a filmat scena vin dupa ce, cu doar cateva secunde inainte, barbatul fusese martorul unei scene incredibile: soferul care isi abandonase masina pe trecerea de pietoni il injurase si chiar il lovise pe agentul de paza. Motivul: ii blocase roata autoturismului parcat in bataie de joc. Tanarul de 30 de ani care avea misiunea de a supraveghea parcarea povesteste ca a incercat sa evite conflictul.

Cristian Stan, agentul de paza: "A devenit recalcitrant, atunci a inceput agresare fizica si verbala. Si am recurs si eu la folosirea spray-ului din dotare si imobilizarea acestuia. Si de fata cu sectia patru el a sarit la mine. De fata cu politistii."

Tot soferul de 44 de ani a fost cel care a sunat la 112. Seful firmei de paza spune ca angajatul lui a respectat procedurile si regulamentul stabilit impreuna cu administratorii centrului comercial.

Marian Bodea, administratorul firmei de paza: "Trebuie sa respectam niste reguli. Mare lucru nu avea de facut, decat sa completeze o cerere, fara nicio amenda, la ora actuala. Doar atat si i se desfacea acea caracatita."

Agentul de paza a primit un avertisment verbal din partea sefilor pentru ca ar fi trebuit sa evite folosirea fortei. Politistii, insa, l-au considerat vinovat pe sofer si l-au amendat cu 200 de lei. In acest caz a fost deschis si un dosar penal pentru lovire sau alte violente.
 

Tags: bataie, galati,


VIDEO PROTVPLUS.RO