Scandal in judetul Dambovita. Primarul unei comune, acuzat ca foloseste expresii vulgare la adresa contabilei primariei


Ultimul update: Sambata 22 Aprilie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 19 Aprilie 2017 08:04
Categorie: Stiri actuale

Primarul comunei Varfuri, din judetul Dambovita, a creat o adevarata disputa in jurul sau, dupa ce a trimis catre Inspectoratul Teritorial de Munca o reclamatie prin care isi jigneste contabila.

Edilul a folosit expresii vulgare la adresa angajatei, pentru ca, spune el, femeia l-ar fi incurcat in derularea proiectelor la nivelul localitatii.

La randul sau, femeia sustine ca primarul ii vorbeste de ani buni in fel si chip atat ei, cat si celorlalti angajati ai primariei.

Scandalul dintre primar si contabila a inceput dupa ce angajata ar fi refuzat sa semneze diverse plati care nu aveau justificare. Deranjat, edilul a trimis o adresa oficiala catre Inspectoratul Teritorial de Munca din Dambovita in care a folosit cuvinte obscene la adresa femeii. 

Angajatii primariei sunt si ei familiarizati cu limbajul colorat al edilului. Nici localnicii nu sunt feriti de jignirile primarului.

Primarul a mers pana intr-acolo incat si-a pus chiar si un afis pe masina: "Ai dusmani? Bravo! Inseamna ca ai facut ceva in viata. Nu mor caii cand vor cainii", sustine edilul sef.

Inspectoratul Teritorial de Munca din Dambovita a inceput acum sa organizeze controale in primarie.

Contabila are deja trei procese pe rol impotriva primarului si planuieste sa il actioneze din nou in instanta pentru jignirile aduse prin adresa de la ITM.

VIDEO PROTVPLUS.RO