De supărare că un tânăr din Craiova nu le mai plăteşte datoriile făcute la poker, mai mulţi recuperatori l-au somat în fel şi chip, l-au ameninţat şi în cele din urmă i-au aruncat în casă mai multe sticle incendiare.

Scenele atacului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Înainte de acest episod, aceiaşi indivizi ar fi venit înarmaţi cu săbii şi pistoale, susţin cei vizaţi.

Nepotul familiei atacate ar fi pierdut o sumă mare de bani la poker. De atunci, ar fi început ameninţările.

Ionuţ Căntărașu, nepot: "M-am dus la ei la bar. Ei se jucau poker la subsol. Îmi spune hai nu joci cu noi şi eu spun nu joc că nu am bani, hai ba joacă că îţi dăm noi. M-au pus la masă mi-au dat jetoane. A doua zi mă sună că sunt dator la ei 300 milioane să ne dai banii".

După ce i-au cerut bani, indivizii ar fi trecut la ameninţări, susţin membrii familiei tânărului.

Marian Georgescu, unchiul tânărului: "Au spus că dacă nu le dăm 300 milioane îmi omoară familia şi pe nepot. Și am întrebat de ce i-aţi dat atâţia bani, păi i-am dat jetoane să joace. În fine i-am calmat şi au plecat .La ora 2.28 mi-au dat foc, au venit cu sticle incendiare şi mi-au dat foc".

Până să se lămurească dacă există o datorie sau nu, poliţia a deschis o anchetă împotriva celor care ar fi comis atacul violent.

Mihaela Gard, purtător cuvânt IPJ Dolj: "Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşiri infracţiuni de ameninţare şi violare de domiciliu."

Până acum, nicio persoană nu a fost reţinută în acest dosar. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la investigaţii criminale.