Sașe mii de oameni, prezenți la un concert special susținut de Smiley


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 03 Iunie 2018 08:31
Categorie: Stiri Mondene
smiley

Emoţie, prietenie, familie, iubire şi energie - toate s-au împletit frumos sâmbătă într-un concert special susţinut de Smiley la Arenele Romane.

Pentru al patrulea an consecutiv, artistul a pus la cale un spectacol complet în faţa a mii de oameni de toate vârstele.

Cântăreţul a avut alături invitaţi speciali şi a aniversat astfel zece ani de carieră în industria producătorilor muzicali.
Concertul "Confesiune" i-a oferit ocazia lui Smiley să se întoarcă sâmbătă în locul care îl inspira şi îl încarca, adică pe scenă.

Spectacolul complet, organizat sub bagheta parcă magică a artistului, a adunat laolaltă şase mii de oameni care preţ de patru ore au cântat şi au dansat.

Într-un moment atât de importat pentru Smiley - aniversarea unui deceniu de când s-a lansat ca producător muzical - a avut alături invitaţi de onoare, care îi sunt şi prieteni.

Momentul în care Smiley a interpretat melodia "Confesiune", de pe albumul cu acelaşi nume, dedicată părinţilor şi fratelui său, care s-au aflat în public, a fost unul extrem de emoţionant - atât pentru cântăreţ, cât şi pentru spectatori.

O sută de oameni au lucrat în ultimele luni pentru ca seara de 2 iunie să fie unică.

Concertul ar fi trebuit să aibă loc pe 1 iunie, aşa cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi, dar, de această dată, lucrurile au stat altfel pentru că vineri a avut loc finala emisiunii Românii au Talent.

Pavel Bartoș: "Mă bucur că Smiley este printre artiştii care îşi cântă doar ale lui piese. Important este să îi asculţi mesajul şi lumea asta face, ascultă şi se identifică cu mesajul."

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO