Salonul Auto de la Bucuresti: 5 premiere nationale si doua masini venite direct de la Frankfurt

10-10-2013 19:16

10 zile de acum incolo puteti admira si, mai ales, incerca masini de la cele mai ieftine pana la clase de lux, autovehicule de teren si autoturisme sport.

Toate modelele beneficiaza de discount-uri, asa ca nu stati pe ganduri daca aveti bani de cheltuit.

La salonul deschis joi gasiti atat masini pentru o familie cu un buget mediu, dar si automobile de lux care ajung pana 140.000 de euro. Gasim si masini care au ultima tehnologie, ca sa puteti descarca aplicatii direct de pe bord.

Si cum anul acesta se implinesc 20 de ani de la prima editie a SAB, aici gasiti si o expozitie de masini clasice. In plus, sambata va fi organizat si un show aviatic nocturn cu artificii.

Una dintre noutatile salonului auto de anul acesta este Range Rover sport. Buna si pe sosea, si pe teren accident, masina este ideala pentru un off road de lux, in scaune de piele.

Langa el, gasim Mercedes S Class, declarat cel mai bun automobil din lume. Varianta high-class ajunge la 200.000 de euro.

Direct de la Frankfurt a venit si BMW seria 4 coupe. Cu un pret pornind de la 33.000 de euro, masina ii vizeaza pe barbatii tineri si dinamici.

La salon a ajuns joi dupa-amiaza si premierul Victor Ponta, impreuna cu fiul sau, Andrei. Cei doi au studiat o masina facuta de un grup de copii de la un centru de reeducare, care spera sa o vanda ca sa faca rost de bani pentru a-si amenja un teren de sport.


VIDEO PROTVPLUS.RO