Românul care a bătut cu sălbăticie 3 femei în Anglia, eliberat cu recursul compensatoriu

21-09-2019 12:58


Românul care a dat buzna într-o casă din Luton şi a snopit în bătaie 3 femei, după care le-a prădat, a fost eliberat anul trecut din închisoare în baza recursului compensatoriu şi fără să îşi execute toată pedeapsa.

Bărbatul deosebit de violent este căutat de poliţia din Marea Britanie, dar şi de agenţiile europene. Autorităţile de la noi, în schimb, spun că nu au fost informate oficial că suspectul este dat în urmărire.

Locuinţa în care românul le-a snopit în bătaie pe cele trei femei aparţine unui asiatic, iar victimele sunt mama, fiica şi sora proprietarului. Bărbatul a povestit trauma prin care au trecut acestea.

În urma atacului violent, toate au ajuns în stare gravă la spital. Una dintre ele are faţa zdrobită de lovituri.

Trong Vung Dong, ruda femeilor agresate: “Fiica mea a avut nevoie de o operaţie. Memoria mamei mele nu a revenit. A fost lovită în cap şi memoria nu i-a revenit în totalitate.”

Cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din locuinţa victimelor, poliţia din Bedfordshire l-a identificat pe agresor. Bărbatul se numeşte Săndel Hornea şi este din localitatea Cireşu - judeţul Brăila. Individul, care se ascunde de poliţie, are un trecut încărcat de infracţiuni.

Georgiana Streche, purtător de cuvânt Tribunalul Brăila: ”În 2001 a fost condamnat la 1 an şi 6 luni cu suspendare pentru furt şi, în anul 2002, un an cu executare pentru vătămare corporală.”

După ce a ieşit din închisoare, Sandel Hornea a plecat în Italia, unde a continuat să încalce legea. Tribunalul din Treviso l-a condamnat la doi ani şi 8 luni de închisoare pentru furt calificat, distrugere, loviri şi vătămare corporală. Şi tot în Italia a fost condamnat la 9 ani pentru trafic de minori.

În 2017 a fost prins în România şi dus în penitenciar dar anul trecut Curtea de Apel Galaţi a decis că poate fi eliberat mai devreme din închisoare.

Răzvan Mihăilă, președintele Curții de Apel Galați: “Ca urmare a muncii prestate i s-a redus pedeapsa cu 60 de zile şi ca urmare a legii recursului compensatoriu i s-a redus pedeapsa de executat cu 102 zile. Aproximativ 3 luni de zile.”

Bărbatul a fost eliberat cu aproape 150 de zile mai devreme din penitenciarul Brăila. Comisia a reţinut că a avut un comportament aproape ireproşabil, cu excepţia unui incident legat de un telefon mobil, pentru care plângerea a fost retrasă.

După atacul asupra familiei din localitatea Luton, din sud-estul Angliei, Sandel Hornea a dispărut. Poliţia din Bedfordshire a cerut ajutorul mai multe agenţii europene ca să îl localizeze.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57