Roberta Anastase va imbraca rochie de mireasa ivoire. "La nunta voi avea invitati si de la USL"

×
Codul embed a fost copiat

Roberta Anastase se casatoreste la sfarsitul lui iunie. Fara sa dezvaluie cine ii vor fi nasi de cununie, fosta sefa a deputatilor a povestit ca si-a comandat rochia, a tocmit restaurantul si isi doreste un copil cu cel care ii este alaturi de 15 ani.

"Este in lucru rochia si sper sa fie una frumoasa, asa imi doresc. Culoarea va fi ivoire, pentru ca si culorile nuntii sunt corai si ivoire", a precizat Roberta Anastase.

Anastase a aratat, intrebata daca va veni si presedintele Traian Basescu la nunta, ca nu a trimis inca invitatiile si ca va avea invitati din toate formatiunile politice, si din USL, avand in vedere ca este in politica de 20 de ani si prietenii sai fac politica.

"Ei, cum sa nu am (invitati oameni politici - n.r.). Sunt om politic, Nu sunt in politica de ieri, de azi, sunt de 20 de ani. Am prieteni, partidul e ca a doua familie a mea, colegii mei, prietenii mei fac politica, nu sunt neaparat de la PDL, din foarte multe formatiuni politice, si de la USL. Sigur ca da, si de la USL am invitati, daca trebuie sa-i categorisim dupa criteriul politic. Eu cred ca suntem oameni si dincolo de apartenenta politica sau de om politic pe care le avem", a adaugat Anastase.

Ea a spus ca nunta sa este un eveniment de suflet, nu de partid si ca nu s-a gandit la o nunta mare si are foarte mari emotii. "In alegerea locatiei, la Palatul Stirbey, am pornit de la biserica. Mi s-a parut biserica atat de frumoasa, cea de la Stirbey, incat de acolo am pornit povestea noastra si am construit dupa aceea. Casatoria religioasa este in centrul atentiei noastre si de aceea nunta are loc duminica", a adaugat Anastase.

Citește și
Roberta Anastase, Traian Basescu
Surse: Roberta Anastase se casatoreste in 30 iunie. Traian Basescu ar urma sa-i fie nas
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Ea a spus ca domnisoara de onoare va fi o foarte buna prietena care este si actrita si a terminat si Facultatea de comunicare.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a mai spus ca nu a facut nunta cat timp PDL a fost la putere pentru ca acum are mai mult timp si acest moment ii ofera mai multa intimitate.

Despre inelul de logodna, Anastase a precizat ca este "un inel normal, dar care are o simbolistica foarte puternica" pentru ea. "In decursul celor 15 ani au fost mai multe momente in care Victor a incercat sa ma convinga sa facem pasul, dar in niciun caz cu inelul de care s-a spus in presa. Este un inel normal, care are o simbolistica pentru mine foarte puternica", a spus Anastase.

Iubitul Robertei, Victor Farca, este cu un an mai tanar decat mireasa. Are 36 de ani, este o persoana discreta si isi conduce cu succes propria afacere.

Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca nunta sa va avea loc in data de 30 iunie, la Palatul Stirbey si ca nasii nu sunt oameni politici, ci apropiati de-ai sai. "Nunta e pe 30 iunie, va fi la Palatul Stirbey, nasii nu sunt oameni politici, ci apropiati de-ai nostri, prieteni. Imi doresc in acelasi timp ca alaturi de noi sa fie in acest moment toti cei care tin la noi. In toata perioada in care am fost om politic am incercat sa tin viata personala departe de cea publica", a spus Roberta Anastase.

Roberta Anastase, in varsta de 37 de ani, fost presedinte al Camerei Deputatilor, in prezent deputat si vicepresedinte al PDL, se va casatori in data de 30 iunie cu partenerul sau, omul de afaceri Victor Farca. Surse apropiate celor doi sustineau ca nasii de cununie ar urma sa fie seful statului si sotia sa, Roberta Anastase propunandu-i presedintelui Traian Basescu sa ii fie nas.

Roberta Anastase formeaza un cuplu cu omul de afaceri Victor Farca de peste 15 ani. Presa a relatat ca Anastase a primit un inel de logodna Chopard.

Anastase, care a implinit in luna martie 37 de ani, a absolvit unul dintre cele mai renumite licee din Ploiesti, apoi a absolvit Facultatea de Sociologie. Ea s-a facut initial remarcata prin participarea la concursuri internationale de frumusete, la care a reprezentat Romania, in anii 1990.

Conform propriilor declaratii, Anastase a intrat in politica inainte de a implini 18 ani, ea inscriindu-se in PD. In prezent, Anastase conduce filiala judeteana PDL Prahova si se afla la al doilea mandat de deputat. Presedintele Camerei Deputatilor mentiona, in decembrie 2011, in emisiunea "Povestiri adevarate" de la postul Acasa, ca se va casatori cu un om de afaceri, iar nunta ar putea sa fie organizata la Ploiesti.

Roberta Anastase recunoastea ca in 2012 si-a propus sa imbrace rochia de mireasa. "Mi-as dori foarte mult sa fac nunta in Ploiesti", spunea Anastase. "In momentele grele, l-am simtit alaturi, faptul ca este sufletist si bun m-a cucerit", a mai spus ea despre partenerul sau. Si in martie 2012, de ziua sa de nastere, Roberta Anastase spunea ca spera sa se casatoreasca in cursul anului, dar ca nu a fixat data evenimentului.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Propunere legislativa PDL: Elevii din programul
Propunere legislativa PDL: Elevii din programul "after school" pot primi lunar cate 200 de lei

PDL va depune o initiativa legislativa care prevede acordarea lunar a unui tichet de 200 de lei pentru elevii din clasele pregatitoare si I-IV care vor sa urmeze programul "Scoala dupa scoala", au anuntat deputatii PDL Raluca Turcan si Roberta Anastase.

Surse: Roberta Anastase se casatoreste in 30 iunie. Traian Basescu ar urma sa-i fie nas
Surse: Roberta Anastase se casatoreste in 30 iunie. Traian Basescu ar urma sa-i fie nas

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in prezent deputat si vicepresedinte al PDL, se va casatori in 30 iunie, nasi urmand a-i fi, potrivit unor surse, presedintele Traian Basescu si sotia sa Maria.

Vasile Blaga, intrebat daca s-a intalnit cu PNL: E un neadevar. Nu avem ce sa discutam
Vasile Blaga, intrebat daca s-a intalnit cu PNL: E un neadevar. Nu avem ce sa discutam

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca PDL nu are niciun motiv sa negocieze cu liberalii, aratand ca democrat-liberalii sunt in opozitie si vor ramane in opozitie pana dupa viitoarele alegeri parlamentare.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.