Robbie Williams, după festivalul Untold: "M-am simţit ca Michael Jackson". INTERVIU

05-08-2019 19:56


"M-am simţit că Michael Jackson" - a spus cu umor vedeta festivalului Untold, Robbie Williams, care şi-a amintit de cei 80 de mii de români care au cântat împreună cu el, şi în 2015, la primul său concert în România.

Piaţa Constituţiei a fost plină ochi atunci, la fel ca noaptea trecută, Cluj Arena. Artistul britanic a acordat şi un interviu în exclusivitate pentru Ştirile Pro TV.

Acesta a fost momentul care l-a emoţionat pe Robbie Williams, când a ajuns în România pentru prima oară.

Robbie Williams: "Doar mulţimea care a fost acolo, cred că 80.000. A arătat incredibil, m-am simţit ca Michael Jackson. Părţile bune ale lui Michael Jackson".

Artistul ar alege însă pe altcineva să-i cânte la ziua de naştere, dacă ar fi posibil.

Robbie Williams: "Dacă am presupune că suntem pe tărâmul fanteziilor, l-aş alege pe Dean Martin, ştiu că nu mai e cu noi, dar asta m-ar face să mă simt atât de bine! Dacă nu Dean Martin, Public Enemy".

Muzica i-a schimbat viaţa, a mărturisit Robbie Williams într-un interviu acordat în exclusivitate Ştirilor Pro TV. Mai ales viaţa de familie.

Robbie Williams: "Este mai multă însemnătate în viaţa mea şi în tot ceea ce fac şi înrămez ceea ce fac ca un job şi că "tati merge la serviciu", are mai mult sens".

Artistul a avut şi un mesaj pentru telespectatorii Ştirilor Pro TV.

Robbie: ”Let me entertain you, PRO TV!"

Robbie Williams şi-a început cariera în muzică în 1990, când făcea parte din trupa Take That. Din 1995 însă, şi-a început cariera solo, iar notorietatea lui a escaladat spectaculos. A fost votat cel mai bun artist al anilor 90, iar în 2006, a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a vândut, într-o singură zi, peste 1,6 milioane de bilete.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO