Distracția continuă la Untold. PRO TV transmite concertul Robbie Williams de la ora 1:10

04-08-2019 18:59


Untold a ajuns sâmbătă seară la al treilea capitol, unul spectaculos. Zeci de mii de tineri au vibrat împreună pe muzica DJ-ilor. Duminică, distracţia s-a transformat în poveşti, la foişorul PRO TV, împreună cu echipa „România, te iubesc!”.

Dar distracţia continuă! Duminică noapte, de la ora 1:10, PRO TV difuzează concertul Robbie Williams de la Untold.

A fost o noapte electrizantă la Untold. DJ Don Diablo şi Danny Avila au avut show-uri memorabile. Cel din urmă a urcat pe scenă cu o trupă de dansatori profesionişti, ceva inedit pentru un fetival de acest gen. Spectatorii au dansat încontinuu şi nici nu au simţit ploaia care s-a abătut asupra Clujului.

„Cel mai frumos moment din viaţa noastă! Ploaia nu ne opreşte!”

„Avem pelerinele la noi: Superman, Batman, Flash!”

Pe scenă a urcat şi DJ Shiver, care a venit cu un manifest antidefrișare şi a transmis un mesaj special, pentru care l-a invitat alături de el pe colegul nostru, Alex Dima:

„Cei care aţi primit drujbele de la mine aici, în față, aţi văzut ce scrie pe ele. Drujbele se ţin în playlist nu în pădure! Faceţi gălăgie pentru invitatul meu, direct de la „România, te iubesc!”- Alex Dima!”

„Eu spun "România", voi spuneţi "te iubesc!". "România, te iubesc!", "România, te iubesc!"”.

Duminică, zeci de oameni s-au strâns la foişorul PRO TV de la Untold, ca să asculte poveştile nespuse ale echipei „România, te iubesc!”.

Paul Angelescu: „Făceam un reportaj despre centura Capitalei, care fusese deja inaugurată. Se făcuse cumva un fel de tăiere de panglică. Lucrau de vreo 10 ani. De fapt, am descoperit că au inaugurat-o, dar nu au pus ultimul strat de asfalt”.

„Îi urmăresc, îmi place că au curajul să schimbe lucruri. Am venit special să îi văd”.

„Îi apreciez foarte mult pentru ceea ce fac. Vreau să îi întreb de unde curaj şi inspirație şi dacă au vreun intership. Să fiu jurnalist de investigaţii e visul meu!”.

„Am şi o întrebare pentru ei. Vreau să îi ascult, că îmi place mult de ei şi mai ales ce fac”.

Festivalul continuă duminică noapte cu poate cele mai aşteptate show-uri. De la ora 1:10, PRO TV difuzează concertul Robbie Williams de la Untold.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO