Un barbat din judetul Galati risca sa isi piarda un ochi. El a ajuns in stare grava la spital si sustine ca a fost batut zdravan de doi vecini.

Iar totul ar fi pornit de la cateva bucati de sarma care i-au fost furate. Politistii au inceput o ancheta acum in acest caz. Agresorii nu sunt la primul lor dosar penal.

Scandalul a avut loc in localitatea Ghidigeni, din judetul Galati. Victima sustine ca a mers sa isi vada plantatia de vita de vie si a observat ca ii lipsesc mai multe bucati de sarma. Suparat, l-a invinuit pe un vecin despre care stia ca ar mai fi furat din gospodarii. Iar de aici pana la bataie a fost doar un pas, spune barbatul.

Vasile Gaiu, victima: "El l-a chemat pe un nepot de-al lui. Ala a venit cu un harlet, el avea o ghioaga si au sarit la mine in vie si au inceput sa imi dea in cap."

Grav ranit, a fost dus acasa de un localnic. Apoi, o ambulanta l-a transportat la Spitalul din Tecuci.

Dr. Mihai Polinschi, Serviciul Judetean de Ambulanta Galati:
"Fusese lovit de mai multe ori in zona capului si a fetei, cu afectarea ochiului drept."

Medicii s-au temut ca ar putea sa isi piarda ochiul, asa ca l-au transferat la Spitalul de Urgenta din Galati.

Dr. Liviu Calin, Spitalul Clinic de Urgenta Galati: "Cu multiple escoriatii la nivel facial. A avut si leziuni oculare."

Barbatul spune ca aceiasi indivizi l-au bagat in spital si in 2013, iar in vara anului trecut au incercat sa intre peste el in casa si i-au vandalizat gospodaria.

Vasile Gaiu, victima: "Au venit de la criminalistica, au filmat, sunt probe. Domnii de la politie vor martori, dar martor nu se pune nimeni, ca ii terorizeaza pe toti."

Politistii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.