Două restaurante din Capitală, închise de ANPC. Reactia unuia dintre ele

Ultima actualizare: 10-10-2019 17:49
Restaurante cunoscute din București, închise de ANPC. Ce au găsit inspectorii
ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a închis temporar două restaurante cunoscute din București, din cauza condițiilor igienico-sanitare necorespunzătoare.

Inspectorii ANPC au descoperit, în urma controalelor, condiții igienico-sanitare necorespunzătoare, produse expirate sau neconforme.

Gil Flash Impex – punct de lucru LA GIL Bulevardul Aerogarii, 25, a fost închis temporar, pe o durată de cel mult 6 luni, după ce inspectorii ANPC au descoperit condiții igienico-sanitare necorespunzătoare, produse expirate, produse neconforme și nesigure.

Mai mult, potrivit sursei citate, nu au fost respectate nici condițiile de temperatură, iar amenda totală a fost de 55.000 lei.

Măsuri similare au fost aplicate și la un punct de lucru al restaurantului ”La Cocoșatu”, acolo unde ANPC a oprit temporar prestarea serviciilor, până la remedierea deficiențelor.

"Respectăm decizia ANPC și ne conformăm hotărârii sale. Așa cum au declarat reprezentanții ANPC în cadrul comunicatului difuzat către presă, am început remedierea problemelor ivite și sperăm ca în cel mai scurt timp să redeschidem restaurantul", au declarat reprezentanții restaurantului ”La Cocoșatu” într-un comunicat de presă.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO