Referendumul pentru familie. Un lider PSD a îndemnat cetăţenii să voteze


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 06 Octombrie 2018 10:48
Categorie: Stiri actuale
Bogdan Trif voteaza

Ministrul Turismului a votat la Sibiu, spunând că "românii nu sunt de acord cu adopţia copiilor de către persoanele homosexuale".

 

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, sâmbătă, la ieşirea de la urne, că a votat "DA" pentru familia formată din bărbat şi femeie.

"Am votat 'DA' pentru familia alcătuită dintr-un bărbat şi o femeie. Este un vot pentru normalitate, mai ales că, în spatele acestui vot, stau 3,5 milioane de semnături pe care Biserica Ortodoxă Română le-a strâns pentru acest referendum", a precizat Bogdan Trif, care este şi liderul PSD Sibiu.

Bogdan Trif i-a îndemnat pe cetăţeni să voteze la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie.

"Cu siguranţă românii nu sunt de acord cu adopţia copiilor de către persoanele homosexuale şi căsătoria cuplurilor homosexuale. De aceea, îi invit pe toţi românii, pe toţi sibienii să vină la acest referendum. Înalt Preasfiinţia Sa Mitropolitul Streza spune că acest referendum este cel mai important act electoral de la revoluţie încoace. Cred că are dreptate şi de aceea este important să asigurăm o participare cât mai mare la acest referendum”, a declarat Trif., a mai spus Bogdan Trif. Acesta a votat la una dintre secţiile de la Liceul Energetic din municipiul Sibiu.

Legea nu prevede niciun fel de sancţiune pentru astfel de îndemnuri în cazul referendumului. Doar radiourile şi televiziunile pot fi sancţionate de CNA în cazul în care difuzează asemenea îndemnuri, nu însă şi politicienii.

Sursa: Agerpres/ StirileProTV

VIDEO PROTVPLUS.RO