Reacţia unui şofer prins de poliţie cu o bâtă de baseball la el. "Aşa am luat maşina"


Ultimul update: Duminica 07 Aprilie 2019 10:22
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2019 07:36
Categorie: Stiri actuale

Zeci de polițiști au fost mobilizați în noaptea de sâmbătă spre duminică în Dâmbovița și au pornit în căutarea șoferilor care încalcă legea.

În urma raziei de amploare, mulți conducători auto au fost amendați sau au rămas fără certificat de înmatriculare. Vizați au fost vitezomanii, cei care nu purtau centura de siguranță și cei care au consumat băuturi alcoolice. Dar nu sunt singurii care au avut de dat explicații.

"V-am sancţionat pentru copilul minor care nu poartă centura. Şi pentru geamurile laterale fata. Vi se reţine talonul, 15 zile, remediaţi, luaţi înapoi". O astfel de veste, deloc bună, au primit azi-noapte mai mulţi şoferi din Dâmboviţa.

Zeci de poliţişti de la Rutieră, Serviciul Economic, dar şi cei din trupele speciale au fost mobilizaţi într-o acţiune de amploare în sudul judeţului Dâmboviţa. Şoferii prinşi pe picior greşit au fost sancţionaţi.

Acest bărbat, de exemplu, s-a ales cu un cadou nedorit chiar de ziua lui. A fost amendat şi a rămas fără certificat de înmatriculare pentru că avea folii neomologate pe geamurile maşinii.

„Ştiam că nu am voie, nu sunt singurul! Eu sunt mai ghinionist, chiar de ziua mea! Dăm banii la stat, dar găurile nu le plombăm!"

Explicaţia dată de un şofer prins cu o bâtă de baseball în maşină

Şi acest conducător auto este bun de plată pentru că folosea proiectoarele de ceaţă, deşi nu era nevoie. Probleme a avut şi acest bărbat, în maşina căruia poliţiştii au găsit o bâtă de baseball.

"La nimic nu o folosesc. Aşa am luat maşina, că nu o am de mult. Se vede după ea, că e veche. La ce să o folosesc?"

Cu toate că a plouat cu amenzi şi nemulţumiri, unii au văzut cu ochi buni acţiunea poliţiştilor. Oamenii legii au descins şi în mai multe localuri de noapte, unde au verificat documente. Alături de poliţişti a fost şi un câine, antrenat să depisteze substanţe interzise.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO