Reacția unei polițiste după ce a aflat că șoferul pe care l-a oprit în trafic este medic

Dată publicare: 01-04-2020 23:02
Dată actualizare: 01-04-2020 23:25


Alexandra

Un medic a povestit că o polițistă a luat poziția de drepți în fața sa și l-a salutat militărește, atunci când a aflat ce meserie are. MAI a detaliat pe larg întâmplarea, într-o postare care a devenit virală pe Facebook.

“Bună dimineața: azi, venind din gardă spre casă am fost oprit prima dată de poliție… o domnișoară polițist m-a tras pe dreapta pe la Unirii…”, a povestit medicul pentru Libertatea.

“Am scos legitimația pe geam și i-am spus că sunt medic… a luat poziție de drepți și m-a salutat militărește cu mâna la chipiu! Am simțit nevoia și am salutat-o și eu militărește!!!”„ a continuat el.

Ministerul de Interne a reacționat într-o postare pe Facebook în care descrie pe larg întâmplarea, a cărei protagonistă a fost Alexandra, o polițistă de numai 21 de ani.

Postarea integrală a MAI:

„Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în trafic. Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, atunci când Alexandra a fost de serviciu în zona Unirii.

Era în jur de 7 când a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul ușor întredeschis, de la o distanță sigură, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:

- Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.

- Bună dimineața! Uitați cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.

În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.

- Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!

- Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!

Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani. Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet.

Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!”

Sursa: Pro TV

Tags: mai, politista, medic,


VIDEO PROTVPLUS.RO