Reacția Ecaterinei Andronescu la videoclipul care ironizează o greșeală a ministrului Educației

Ultima actualizare: 18-07-2019 21:40
Ecaterina Andronescu
Agerpres

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a reacționat, joi, la videclipul postat pe Youtube în care este ironizată pentru o exprimare stângace legată de Evaluarea Națională.

Liceeni din Târgu Frumos, ajutați de un profesor, au realizat un videoclip care, spun ei, are ca scop evidențierea situației dramatice prin care a trecut generația născută în 2000.

Potrivit acestora, ”din 234.000 de copii născuti în 2000, mai puțin de 100.000 au finalizat școala, în 2019, cu Bacalaureatul promovat”.

Autorii melodiei ironizează un răspuns dat de ministrul Ecaterina Andronescu la o întrebare legată de examenul de Evaluare națională.

„Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă”, a răspuns Ecaterina Andronescu.

Propoziția este folosită în refrenul melodiei.

În replică la apariția videoclipului, Ecaterina Andronescu a precizat, joi, într-o conferință de presă: „Dvs. puneți întotdeauna întrebări, și când omul este cu gândul în altă parte, și când nu este cu gândul în altă parte și, de multe ori, până îți revii...Eu nu cred că mă puteți acuza că nu știu să vorbesc sau că sunt din categoria celor care n-au învățat la școală. Am avut profesori foarte buni la limba română. Dar orice om este supus și erorilor”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO